CLUJ NAPOCA: Tel: 072 4082 270  

Autentificare Înregistrare

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name
Username
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

SC Youth and Student International Infomation and Employment Agency SRL (YSIIEA) este specializată în recrutarea lucrătorilor din Europa de Est în UE. Noi oferim un serviciu valoros pentru diverși angajatori din UE care doresc lucrători sezonieri de încredere, prin recrutarea de înaltă calitate și încredere, personal din România, vorbind predominant limba engleză, într-un aranjament de care beneficiază atât angajatorul cât și lucrătorul internațional. Respectăm cerințele angajatorilor și credem că produsele pot fi de calitate numai în cazul în care societatea face echipă cu obiectivul comun. Tot personalul nostru a avut o experiență de viata în țările din UE. Acest lucru ne ajută să furnizăm informații adevărate la oricare dintre potențialii angajați.

 

Am creat una dintre cele mai mari baze de date cu personal permanent, temporar și contractat cu organizații partenere din alte țări est-europene de la înființarea sediului YSIIEA în 2000.

 

Afacerea noastră este de succes, deoarece noi oferim un nivel ridicat de servicii pentru companiile străine care sunt în cautarea celor mai buni candidați pentru munca lor. Suntem fără compromisuri în hotărârea noastră de a lupta pentru relații de durată cu clienții și candidații noștri.

 

Oferim o gamă completă de servicii de recrutare:

 

• Invitarea companiei din țările de peste mări pentru a aranja prezentări și selecție de personal,

 

• Posturi vacante de publicitate în mass-media,

 

• Candidații inscrisi la preselecție sunt în conformitate cu cerințele angajatorilor,

 

• Intervievarea candidatilor si verificarea referintelor lor,

 

• Asigurarea transferului din țară in UE,

 

• Instruirea candidatilor pe baza termenilor și condițiilor date de angajatori,

 

• Sprijinirea personalului recrutat în UE,

 

• Sprijinirea angajatorilor în rezolvarea diferitelor tipuri de situații

 

• Înlocuirea personalului gratuit.

 

Presupunem că este posibil să aveți pe cineva care vă ajută să găsiți personal prin intermediul altei organizații partenere, dar noi suntem aici pentru a recruta direct și păstrând comunicarea directă, în scopul de a vă aduce personal de calitate și de a vă salva bani pe recrutare.

 

Suntem specializati în furnizarea de personal în agricultură și horticultură, hotel & catering, industrie si inginerie și zona de servicii medicale în întreaga Europă.

 

ÎNCERCAȚI-NE ȘI NU VEȚI FI DEZAMĂGIȚI!

Căutare locuri de muncă

Job Title
Categories
Job Type
Country
State
County
City
Zip Code